top of page

Et stærkt og effektskabende samarbejde bygger på en tillidsfuld relation, derfor investerer jeg en del af mig selv i opgaverne.  

portræt_frit_lotte.jpg

Om Lotte

Jeg brænder for at hjælpe kunder med at nå deres mål og udleve deres ambitioner. Tilrettelæggelsen, samspillet og udførelsen af gode processer er min faglige kerne, og jeg leder efter den unikke nøgle, der for hver opgave er løsningen.  

På gulvet sammen med jer eller i det virtuelle møde ser jeg bedst min rolle i lyset af den gamle LP afspiller.  Når en LP var slidt, gik den ofte i hak, ligesom udvikling, samarbejde og ledelse kan gå i hak hos jer og ikke længere skabe skøn musik, nye handlemuligheder og leverancer. Gennem mine processer løfter jeg jeres pick up, så I kan drøfte og arbejde på nye måder. Nye måder der giver nye perspektiver og ny energi. 

 

Gennem mere end 20 år har jeg arbejdet med udvikling, forandring og ledelse. Jeg har været leder af HR, ledende partner i konsulenthuse senest i Implement Consulting Group og har en solid viden om organisationsforandringer, strategi implementeringer og ledelse.

De seneste 12 år har jeg arbejdet som ekstern konsulent, og har langvarige kunderelationer både i det offentlige og private, der bygger på tillid og hvor ydelsen hele tiden tilpasses udfordringerne og nye ambitioner og mål.

 

Min tilgang er struktureret faglig, men pragmatisk. Jeg har fokus på de brugbare løsninger, og de løsninger der skaber de rigtige effekter. Med mig som partner vil du opleve én der engagerer sig i dig, din rolle, dine udfordringer og din organisation. Jeg bestræber mig på til enhver tid at være den betroede rådgiver, som du kan stole på, overdrage ansvar til, og hvor du er sikker på, at samtalen er ærlig og konstruktiv.

Pejlemærkerne for mit virke som konsulent er derfor:

Konkret og brugbar.

Når det er konkret og brugbart bliver det implementeret. 

Side om side.  

Jeg træder til og deler dine ambitioner og holder fast til du/I lykkedes. 

Personlig. 

Et stærkt og effektskabende samarbejde bygger på en tillidsfuld relation, derfor investerer jeg en del af mig selv i opgaverne.  

2020 – Bestyrelsespost i Konfront

2019 – Selvstændig konsulent God Proces

2012- 2019 Konsulent og Partner Implement Consulting Group

2007 – 2012 Ledende konsulent i Lindeblad

2005 – 2007 Systemisk og Narrativ proceskonsulentuddannelse v. Dispuk

2002 – 2007 Leder af HR Ballerup Kommune

2001 – 2002 Konsulent KLEO, CVU København og Nord Sjælland.  

1999 – 2001 Adjunkt Blaagård Lærerseminarium i idræt og de pædagogiske fag

Udgivelser

2002: Inde i foreningen og ude på forandring. Organisationsudvikling af idrætsforeninger båret af frivillighed

2002: Med forfatter til bogen Coaching, Læring og udvikling, redaktør Reinhard Stelter

2006: Med forfatter til bogen Alders relateret træning. Team Danmarks værktøj for Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge i eliteidræt.  Redaktion Rama Pryce m.fl.

bottom of page