top of page

Referencer

Region Hovedstaden

 

 

Lotte har i en længere periode undervist på Region Hovedstadens ledelsesudviklingsprogram, hvor vi sammen har haft mange hold på det forløb, som henvender sig til regionens ledere uden personaleansvar. Lotte står på gulvet med stor lydhørhed over for kursisternes behov og næste udviklingszone og er rigtigt god til at udfordre dem med respekt for den kompleksitet, de står i. Lotte har et stærkt fokus på, at det hun og vi gør sammen skal have effekt. Deltagerne skal med andre ord gå fra vores forløb og ville, kunne, turde gøre noget andet og mere – og rent faktisk få det gjort. Lottes fokus på effekt er også kommet os til gavn i underviserkorpset, hvor vi sammen har skullet udvikle et helt nyt uddannelsesforløb og løbende justere det. Det er skønt at arbejde sammen med en konsulent, der ikke taler mig efter munden, men som samtidig er åben over for de forslag, som ændringer i vores organisation kræver. Og endelig: Lotte har orden i sin ’butik’ og kommer med leverancer af god kvalitet til de aftalte deadlines.

HR partner Henriette Holscher

Københavns Professionshøjskole

 

 

Jeg har arbejdet sammen med Lotte om lederudviklingsforløb, lederteamudvikling, opkvalificering af medarbejder til god mødefacilitering og som proceskonsulent til afholdes af medarbejderdag med 200 deltager. Fælles for mit samarbejde med Lotte er, at hun er grundig, hver en detalje er tænkt igennem, hun er god til at udfordre og stille spørgsmål såvel til mig som leder, som til deltagerne, så vi bliver klar over, hvad det er vi skal have ud af vores samarbejde. Lotte er god til at fange stemningen i rummet, og netop fordi hendes planlægning er yderst detaljeret, formår hun at fange nuet, og korrigere hvis der er behov for det. Dertil kommer at Lotte med hendes personlige udstråling og energi er formidabel til at tilføre rummet energi. Jeg er aldrig blevet skuffet i mit samarbejde med Lotte.

Kirsten Balle,

Institutchef for Institut for Pædagoguddannelse,

Københavns Professionshøjskole

HK

 

 

Jeg har lært Lotte at kende som en dygtig underviser og facilitator. Lotte har faciliteret en række seminarer som led i en teamudvikling af min afdeling. Lotte har efterfølgende hjulpet med implementeringen og målopfyldelsen. Jeg oplever Lotte som meget professionel, energisk, menneskelig, lyttende og klar til at gå med det som situationen og deltagerne eller jeg byder ind med.

Katja Johannesen,

HK  

bottom of page